Van Hampi naar Hyderabad

25-1-2014

In Hampi hebben we lekker rustig aan gedaan. Veel gelopen, maar ook lekker gehangen bij het hotel. We zaten in een superlekker backpackersgeval, tussen de rijstvelden, waar we de kaart konden lezen en er ook een westers ontbijt gemaakt werd. Heerlijk!

 

Hampi is absoluut de moeite waard: over een redelijk oppervlak liggen enorm veel tempels, en tussen de tempels in wordt gewoond en gewerkt, kortom geleefd. Dus het is gewoon enorm leuk om hier rond te lopen en te kijken wat je tegen komt.

 
 

[huge_it_gallery id=”63″]

 
 

Wat ook verrassend was waren die rijstvelden. Die hadden we hier in India helemaal niet verwacht. En ook nadat we uit Hampi weg waren gefietst kwamen we ze nog een dag of twee tegen.

Helaas werd ik (Wendy) een dagje ziek, en daardoor wat zwakker. Kortom: in combinatie met de hitte werd het fietsen niets meer. We hebben ze dus wat eerder dan gepland verkocht en zijn toen in twee dagen met de bus naar Hyderabad gegaan.

 
 

[huge_it_gallery id=”64″]

 
 

Dat had tot gevolg dat we nogal lang in Hyderabad zaten: 5 dagen. Gelukkig is hier veel te zien, maar 5 dagen betekent wel dat je het héél rustig aan kunt doen.

 
 

[huge_it_gallery id=”65″]