Vroegtijdig einde

In Osh genieten we van wat luxe. Denk aan de aanwezigheid van een toilet binnenshuis, en dan ook nog een zittoilet, maar ook aan een goede bak koffie.

Tot zover het goede nieuws.

We hebben om een aantal redenen besloten om terug te gaan naar Nederland en daar uit te zoeken hoe we verder gaan. Op het moment dat je dit leest hebben we onze eerste boterhammen met kaas al achter de kiezen.

Dat betekent ook dat jullie op zoek zullen moeten naar een andere blog, want deze komt hiermee, in ieder geval voorlopig, ten einde.

20 thoughts on “Vroegtijdig einde”

  1. Ik dacht nu heb ik tijd even lezen; lees ik ineens iets heel anders! Bedankt voor jullie mooie verhalen en foto’s en succes met wat jullie in petto hebben. Groeten Michel

  2. Hoi…. Ik ben zelf geen wereldreiziger maar via jullie foto’s en je super mooi geschreven belevenissen zag en leerde ik toch nogal wat van die hele mooie plekken op aarde. Ik ken jou, wendy helemaal niet en Wilchard alleen als klasgenoot op de basisschool. Hoop dat het jullie goed gaat!
    Groetjes Mariëlle Sleegers

  3. Een uitspraak van jullie die me altijd bij zal blijven is: we blijven de wereld rond fietsen totdat we iets gevonden hebben wat leuker is. Ik ben benieuwd wat jullie gevonden hebben..

  4. It was so nice following you and reading your blog. Interested to know why you have stopped. Are you ok? Is everything ok and was this a sudden decision? Would like to stay in touch.

  5. Och jee, dat wordt weer ff wennen. Je hebt hier gewoon 24/7 elektriciteit, WiFi, stormend water en flushing toilets met wc papier! Welkom thuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *